Fokusbild Om oss

Fokusbild grundades 2011 av naturfotograf Robin Eriksson. Vi är en Svensk bildbyrå som säljer royaltyfria bilder av hög kvalité. Bilderna är hämtade från vår spektakulära nordiska natur och levereras till tidningar, kommuner, privatpersoner och företag.

I vår andra del säljer vi unik fotokost att hänga på väggen. Hög kvalité är viktigt för oss på Fokusbild. Därför har vi lagt står vikt på pappret som presenterar bilderna. Besök vår webbshop butik.fokusbild.se och välj naturbilder som är tryckta på matt premiumpapper eller canvas. Ge liv åt ditt hem med nya tavlor från vår spektakulära nordiska natur.

About Fokusbild

 

Fotografen bakom Fokusbild:

Vid 15 års ålder köpte jag min första kamera. Då visste jag nog inte hur mycket naturfotografering skulle komma att betyda för mig. Under min uppväxt på landet har jag alltid haft naturen inpå knuten. Men det var inte förrän några år senare som mitt intresse för naturfotografering tog fart på allvar. Nu, vid 28 års ålder och efter 7 års arbete med kameran är det fortfarande lika roligt och avkopplande med naturfotografi. Fokusbild är min portal där jag visar upp och säljer mitt arbete i form av bilder och film. I min blogg och på Facebook berättar jag om de senaste projekten och upplevelserna från naturen.

About Fokusbild