Köpa bilder

Vi säljer royaltyfria bilder i tre olika storlekar. Royaltyfritt betyder att efter köpet kan bilden eller filmen användas hur många gånger som helst i olika projekt. Använd bilden till er årliga kalender eller en reklamkampanj, valet är ert. Läs mer om våra köpvillkor här.

 

search

1. Bildsökning

Välj språk i menyn för att söka på Svenska eller Engelska. Använde sedan sökrutan på förstasidan genom att ange nyckelord för att hitta bilden du söker.

heart

2. Whish list

Skapa en egen önskelista och spara bilder i mappar för att sedan gå tillbaka och välja ut de bilder som passar bäst.

key

3. Registrera konto

Registrera ett eget konto på Fokusbild före eller under ditt köp i kassan. I det skapade kontot kan alla köpa bilder laddas ner på nytt.

size

4. Bildstorlek

Vi säljer våra bilder i tre olika storlekar. Bilder för webb (1000×665 pixlar) Medium (3508×2335 pixlar) Large (5100×3394 pixlar)

cart

5. Lägg i kundvagnen

När du har hittat din bild/bilder är nästa steg att gå vidare till kassan. Tryck på ”checkout” eller ”cart” upp i höger hörn för att komma till kassan .

visa

6. Betalning och nedladdning

Fyll i dina uppgifter och betala säkert med Paypal. Bilden levereras efter ett lyckat köp till den angivna e-postadressen per automatik. Önskar ni att betala med faktura kan ni enkelt skicka ett mail till oss.

How to buy images

8. Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss via vårt kontaktformulär för snabbt svar.

 


 

Vanliga frågor

Vad är royaltyfritt?
– Royaltyfritt är en sorts licens av en köpt bild. Våra bilder kan användas i ett obegränsat antal projekt.

 

Hur får jag den köpta bilden levererad?
– Bilden levereras per automatik till den angivna e-postadressen efter köpet. Den får också att ladda ner under ditt konto.

 

Är det möjligt att köpa med faktura?
– Ja, men endast svenska kunder. Skicka ett mail till oss med önskad bild så återkommer vi snabbt.